Palvelut

Palvelut

JADE Tradingillä on varsin laaja valikoima hyvälaatuisia laitteita ja tuotantolinjoja myynnissä eritoten olut- ja juomateollisuudelle. Tutustu tähän laajaan valikoimaan kokonaisista olut panimoista, pakkauslinjoihin ja yksittäisiin koneisiin ja laitteisiin näillä sivuilla. Toimimme globaalisti ja toimimme ammattimaisesti ja rehellisesti. Olemme asiakkaittemme tukena aina ostosta laitteiden toimitukseen ja joissakin tapauksessa myös niiden uudelleen asennuksessa -  me ollemme täällä teitä varten!

Myymme hyvälaatuiset juomateollisuuden laittenne nopeasti ja ammattimaisesti ennalta sovittujen kaupan ehtojen mukaisesti. Suoritamme aina laitteiden teknisen kunnon tarkastuksen laatuvaatimustemme mukaisesti ja laadimme niistä virallisen tarkastusraportin. Toimitamme tämän tarkastusraportin laitetta ostavalle asiakaalle - pyrimme aina avoimeen ja rehelliseen kaupan tekoon

JADE:lla on ammattitaitoisia ja hyvin kokeneita yhteistykumppaneita joiden kanssa pystymme tarjomaan koko palvelun ostosta laitteen ylösajoon asiakkaan tiloissa.

Annamme mielellämme lisätietoja toiminnastamme. Alla olevasta linkistä voitte ladata JADE:n yritysesittelyn Power Point muodossa.

JADE Trading – Globaali partnerinne laitekaupoissa.   

Helsinki, Finland

Jari Kartano, CEO & President

+358-50-3746777

 

St. Petersburg, Russia

Andrey Vecherskiy, Director

+7-921-6475374

 

Santo Domingo, Dom. Republic

Martijn Buijs, Managing Director

+ 1-849-8898800

 

Istanbul, Turkey

Ferit Kalafatoglu, Managing Director 

+ 90-532-3224934