Uudet Tuotteet

2015 Olut panimo Kaspar Schultz 35 hl ja siihen liitetty siiderin tuotantolinja

Erinomaisessa kunnossa oleva ja täydellinen käsityöpanimo siiderin tuotantoyksiköllä joka aloitti toimintansa vuonna 2016 ja on edelleen toiminnassa. Panimon sydän on Kaspar Scmidtin kuparipäällysteinen 35 hl:n keittämö, jota on täydennetty Spectac:in panimoteknologialla. Panimon tankkifarmi on suuri yli 12000 hehtolitran ja kaikki tankit ovat glykolijäähdytteisiä. Keittämöllä on oma CIP-järjestelmä.Pakkausalue on rakennettu pitämällä mielessä käsityöpanimon ja siideritehtaan joustavat täyttötarpeet. Siinä on kyky pakata alumiinitölkkejä, uusia lasipulloja ja PET-pulloja joko oluella tai siiderillä. Lisäksi oluelle on 50 litran KEG-linja. Täyttöteknologia on peräisin italialaisilta Matrixilta ja Comacilta, etikettikoneet P.E. Labellers yhtiötä, kuljettimet ja kuormalavajärjestelmät Mectralta.

2017 - Palletointijärjestelmä 6:lla Fanuc robotilla ja yhdellä Bema Silkworm käärintälaitteella, 70 palletia/h

This is a large, fully automated palletizing system for three different PET bottle packaging line. Each line has two Fanuc robots, the first one makes layer configuration and the second one will stack the layers on pallets and insert carton pad between the layers. Two lines are for PET bottles in film shrink packs and one is for 5-liter PET bottles which will be placed on a large layer size tray and the layers are then stacked on a pallet. All three palletizing lines are feeding one pallet stretch wrapper. This palletizing system includes all pack and pallet conveyors and system control system.

Tunnelipastööri EVS Springler hedelmätuotteille 12 000 x 720 ml lasitölkkiä / h, vm 2014, ei koskaan käytössä

Uuden veroinen yksikerroksinen, tunnelipastööri jossa on kahdeksan käsittelyaluetta. Laite asennettin vuonna 2014 mutta sitä ei käytetty kertaakaan ja sen purki valmistaja joulukuussa 2019. Pastööri on suunniteltu hedelmätuotteille jotka ovat 330-720 ml lasitölkeissä. Pastörointilämpö max 95 C ja aika 10 - 24 minuuttia. Laitteen hihna on tehty laattamaisesta ruostumattomasta teräsksestä.

Tarjouksessa

2014 Ruiskuvalu-pullonpuhalliskone Parker PK-55 IB

Uuden veroisessa kunnossa oleva muovipullojen tuotantoyksikkö, jossa ruiskuvalu ja puhallusmuovaus samassa koneessa. Tämä kone on suunniteltu tuottamaan erittäin sileät ja tyylikkäät muovipullot granulaatista valmiisiin pulloihin yhdessä koneessa. Koneen valmisti vuonna 2014 taiwanilainen Parker-yritys, mutta se ei ole koskaan ollut kaupallisessa tuotannossa, sillä on vain noin. 300 käyttö- / testaustuntia. Kone tuottaa 10 pulloa samanaikaisesti neljässä tuotantojaksossa.