Uudet Tuotteet

Uusia Panimoita JADE:lta
0 €

Olutpanimon keittämö 100 hl / keitto jopa 12 keittoa / 24 tuntia - Valmistetaan Tilauksesta

High quality European made brew house made by order. The equipment concept is highly modularized and brewing process is based on Meura technology with hammer mill and mash filter. Brewing capacity can vary from 4 to 12 brews / day depending on applied modules, level of automation and used ingredients. These brew houses can brew a large variety of quality beers including high gravity up to18° Plato which increases final beer production.

2005 - Aseptinen PET pullojen täyttölinja PROCOMAC mehuille ja hapotetuille juomille, 18 000 l/h

Hyväkuntoinen ja laajan kokonaisuuden omaava aseptinen täyttölinja pulloaihioiden valmistuksesta palletointiin ja tuotteen aseptiseen valmistuslaitteistoon asti. Linja on ollut tuotannossa vain neljä vuotta ja se täyttää sekä Coca Colan että CE normien vaatimukset. Laitteisto soveltuu mm. hedelmälihaa sisältävien tuoremehujen, hapotettujen mehujuomien ja jääteen valmistukseen ja pakkaamiseen. Linja on mahdollista modifioida myös maitotuotteille.

2017 - Tunnelipastööri Hermis ТР-HRW 10 - 6000 tölkkiä / tunti

Erinomaisessa kunnossa oleva tunnelipastöri joka on suunniteltu lähdeveden ja mehujen sekoittamiseen ja hapottamiseen. Pastöörissaon 4 lämmitys-, 1 pastörointi- ja 4 jäähdytysvyöhykettä. Tuote pidetään pastörointivyöhykkeellä on 12-15 minuuttia, koko pastörointiprosessi on enintään 55-60 minuuttia. Koko pastörointi prosessi on täysin automaattinen, lämpötiloja ja kuljettimen nopeutta ohjataan Siemens S 7-1200 PLC:llä.

2012 - Etiketöintilaite SIDEL Flexible SL90 F85 Cold Glue / Self-Adhesive

This SIDEL SL90 labelling machine has three roll feed labelling modules for the application of adhesive (pressure sensitive PSL) labels and three pre-cut cold-glue paper labelling stations both designed for round glass bottles 275 – 660 ml. Operation is anticlockwise. Machine has been operated from 2012 to 2020 when it was dismantled and placed in a warehouse. It is in good condition and comes with full documentation and software back ups

2004 Lasipullojen täyttö- ja pakkauslinja oluelle, Krones 60 000 plo tunnissa - uusille pulloille

Kronesin toimittama lasipullojen täyttölinja, linjalla on täytetty olutta 0.33 ja 0.5 litran lasipulloihin. Kuluttajapakkauset ovat joko kartonkipakkauksia tai pakattuna tarjottimelle joko kutistefilmillä tai ilman. Linja siirrettiin uuteen paikkaan vuonna 2017 mutta tunnelipastööri myytiin eikä enää ole saatavilla. Linjastossa KHS:n täyttölaite. kaksi kronesin pakkauslaitetta ja erittän edistyksellinen Krones Pressant palletointilaitteisto. Kaikki linjan PLC:t ovat Siemens Simatic S7 sarjaa.

Tarjouksessa

2015 Olut tynnyrin täyttölinja COMAC 50 tynnyriä tunnissa, 50 litran alumiini tynnyri

Semiautomatic KEG line for filling beer in 50 litre aluminium KEGs. Empty KEGs are placed on conveyor manually and full KEGs are lifted man controlled lifting hoist, other functions are automatic. Line consist of outside KEG washing device, KEG washer-filler with 2 washing heads and one filling valve, CIP line, carbonator, two 35 hl bright beer tanks, full KEG lifting hoist, Velcorin dosing unit, conveyors and control cabinet.

2014 Ruiskuvalu-pullonpuhalliskone Parker PK-55 IB

Uuden veroisessa kunnossa oleva muovipullojen tuotantoyksikkö, jossa ruiskuvalu ja puhallusmuovaus samassa koneessa. Tämä kone on suunniteltu tuottamaan erittäin sileät ja tyylikkäät muovipullot granulaatista valmiisiin pulloihin yhdessä koneessa. Koneen valmisti vuonna 2014 taiwanilainen Parker-yritys, mutta se ei ole koskaan ollut kaupallisessa tuotannossa, sillä on vain noin. 300 käyttö- / testaustuntia. Kone tuottaa 10 pulloa samanaikaisesti neljässä tuotantojaksossa.