Uudet Tuotteet

2013 PET Pullon Täyttö- ja Korkituslaite SIDEL EUROTRONICA FM 20000 bph @ 1.5 L PET

Erinomaisessa kunnossa oleva SIDEL Eurotronica PET-pullon täyttö- ja korkituslaite, vm 2013, laite asennettiin uudelleen ja testattiin vuonna 2021 ja sillä oli vain noin 18 käyttötuntia uudesta alkaen! Kapasiteetti 20000 bph 1,5 L PET: ssä. Tämä laite sopii hiilihapotettujen ja hiilihapottomien juomien, oluen ja mehujen täyttämiseen 0,5–2,5 litran PET-pulloihin, joiden korkki on vakio PCO 1881 - 28 mm (lyhyt kaula).

2005 - Aseptinen PET pullojen täyttölinja PROCOMAC mehuille ja hapotetuille juomille, 18 000 l/h

Hyväkuntoinen ja laajan kokonaisuuden omaava aseptinen täyttölinja pulloaihioiden valmistuksesta palletointiin ja tuotteen aseptiseen valmistuslaitteistoon asti. Linja on ollut tuotannossa vain neljä vuotta ja se täyttää sekä Coca Colan että CE normien vaatimukset. Laitteisto soveltuu mm. hedelmälihaa sisältävien tuoremehujen, hapotettujen mehujuomien ja jääteen valmistukseen ja pakkaamiseen. Linja on mahdollista modifioida myös maitotuotteille.

2012 - Etiketöintilaite SIDEL Flexible SL90 F85 Cold Glue / Self-Adhesive

This SIDEL SL90 labelling machine has three roll feed labelling modules for the application of adhesive (pressure sensitive PSL) labels and three pre-cut cold-glue paper labelling stations both designed for round glass bottles 275 – 660 ml. Operation is anticlockwise. Machine has been operated from 2012 to 2020 when it was dismantled and placed in a warehouse. It is in good condition and comes with full documentation and software back ups

2004 Lasipullojen täyttö- ja pakkauslinja oluelle, Krones 60 000 plo tunnissa - uusille pulloille

Kronesin toimittama lasipullojen täyttölinja, linjalla on täytetty olutta 0.33 ja 0.5 litran lasipulloihin. Kuluttajapakkauset ovat joko kartonkipakkauksia tai pakattuna tarjottimelle joko kutistefilmillä tai ilman. Linja siirrettiin uuteen paikkaan vuonna 2017 mutta tunnelipastööri myytiin eikä enää ole saatavilla. Linjastossa KHS:n täyttölaite. kaksi kronesin pakkauslaitetta ja erittän edistyksellinen Krones Pressant palletointilaitteisto. Kaikki linjan PLC:t ovat Siemens Simatic S7 sarjaa.

Tarjouksessa

2017 Etiketin Luovuttaja Weber Legi-Air 4050E pahvilaatikoiden, varasto pallettien yms etiketöimiseen 120 / min

Uudenveroinen etiketin luovuttaja varustettuna merkkausprintterillä pahvilaatikoiden, varastopallettien ja muiden suoran pinnan omaavien kappaleiden etiketöintiin. Laite pystyy myös kasittelemään DFID merkintöjä. Laitetta on käytetty vain 100-150 tuntia . Itseliimautuvat paperietiketit syötetään rullalta. Etiketit voidaan varustaa tekstillä laitteessa olevalla printterillä ja ne kiinnitetään ns. tamp-blow menetelmällä.

2015 Olut tynnyrin täyttölinja COMAC 50 tynnyriä tunnissa, 50 litran alumiini tynnyri

Semiautomatic KEG line for filling beer in 50 litre aluminium KEGs. Empty KEGs are placed on conveyor manually and full KEGs are lifted man controlled lifting hoist, other functions are automatic. Line consist of outside KEG washing device, KEG washer-filler with 2 washing heads and one filling valve, CIP line, carbonator, two 35 hl bright beer tanks, full KEG lifting hoist, Velcorin dosing unit, conveyors and control cabinet.