Yritys

Yritys

JADE Trading Oy on käytettyjen laitteden myyti- ja osto yhtiö joka on rekisteröity Helsinkiin. Rekisteröity osoitteemme on Sörnäistenlaituri 5 A 17, 00540 Helsinki ja Y-tunnuksemme on 2117522-1. Yritys on perustettu vuonna 2007 ja tänä päivänä meillä on Bissnoden AAA luottoluokitus ja Kauppalehden Balance Consulting on myöntänyt meille Menestyjä merkin.

Ostaville asiakkaille tarjoamme kaupallisen palvelun lisäksi laitteiden purku- ja lähetyspalveluita. Myytävien koneiden omistajille olemme ammatimainen ja luotettava myyntikumppani ja saavutamme asiakaat koneillenne joka maailman kolkasta. Olemme keskittyneet olut- ja juomateollisuuden käyttämiin, hyvälaatuisiin Euroopassa valmistettuihin koneisiin ja laitteisiin. Tarjoamme kaupallisen ja teknisen ammattitaitomme sekä asiakkaillemme että koneiden omistajille ja olemme toiminnassamme rehellisiä ja avoimia.

JADE Trading Groupilla on toimistot ja henkilökuntaa Helsingin lisäksi Pietarissa, Vilnassa, Santa Domingossa (Dom. Tasavalta) ja Istanbulissa. Jokaisella aluetoimistolla on oma asiakaskuntansa joiden laitekauppaan liittyvistä asioissa paikallinen henkilökuntamme palvelevat heitä. Toivomme teidän ottavan yhteyttä henkilökuntaamme paikallisesti ja palvelemme mielellämme teitä sekä myynti- että ostoasoissa.    

Tämän linkin kautta voitte ladata JADE:n yritys esityksen

JADE Trading – Globaali Partnerinne  

 

Helsinki, Finland

Jari Kartano, CEO & President

+358-50-3746777

Enable JavaScript to view protected content.

 

St. Petersburg, Russia

Andrey Vecherskiy, Director

+7-921-6475374

Enable JavaScript to view protected content.

 

Santo Domingo, Dom. Republic

Martijn Buijs, Managing Director

+ 1-849-8898800

Enable JavaScript to view protected content.

 

Vilnius, Lithuania

Donat Znaidinski, Managing Director

+ 370-659-70626

Enable JavaScript to view protected content.

 

Istanbul, Turkey 

Ferit Kalafatoglu, Managing Director 

+ 90-532-3224934

Enable JavaScript to view protected content.